A Kékkör bejárásának története

Évek a kéken

Évek a kéken

Újra tervezés/újratervezés

2018. január 13. - Fődíszpinty

Végre újra tervezgethetek, sőt tervezgetek mikor merre. A fene se gondolta volna, hogy fél év szünet, hogy hat a tervezőképességemre. :). Pl.

Kitaláltam, hogy kéne egy kb. 90-100 km DDK tavasszal. Kialakult az utazás fontos feltétele /értsd occó céges fuvar igénybevétele/. A kedvesem március 13-án Pécsre megy. Tehát vinni vagy hozni tud. Számára nem túl kényelmes Kaposváron túli terület elérése. Nekem meg lentebb már mind megvan. Tehát mivel hajt a vérem, meg a tervem az idei befejezésre, legyen több nap. Ok. Vigyen vagy hozzon? Inkább hozzon, hiszen túra után koszosan és büdösen ne terheljem az utazóközönséget jelenlétemmel. Akkor legyen a hazautazás 13. Mikor induljak?  90 km 3 nap napi átlag 30 km  ez jó. Akkor indulás 11. reggel. Hova? Jól elérhető Nagykanizsa, onnan Palin. Szeretem a pályaszállást. Na és akkor inenntől beindult heyjoe.hu, hörpölin lapja http://kektura.click.hu/, menetrendek.hu, google térkép párhuzamos és sok órán át tartó böködése.

Kialakult hogy maximum a Bázakerettye-Mesztegnyő táv jöhet szóba. 93 km. Hm. Időjárás ilyen távlatból passz, de mint tudjuk nincs rossz idő, csak rosszul felkészült turista. Szakaszolás?

1. változat:

1. nap utazás+ Palin-Kistolmács 27 km /szállás Palin/, 2. nap Palin-Zalakomár 33 km /szállás Zalakomár/, 3. nap Zalakomár-Mesztegnyő 28 km+kedvesem összeszed és haza.

Megtervezve, sirály lesz ,ok így jó. Másnap újratervezés:

2. változat:

1. nap utazás+ Palin-Bázakerettye 33 km /szállás Palin/, 2. nap Palin-Zalakomár 33 km/szállás Zalakomár/, 3. nap Zalakomár-Mesztegnyő 28 km+kedvesem összeszed és haza.

Belefér a plusz pár km, így jobb lesz folytatni majd Bázakerettyéről mint Kistolmácsról. Hogy ez miért nem jutott eszembe hamarabb, én hülye.

Megtervezve, sirály lesz ,ok így jó. Másnap újratervezés:

3. változat:

1. nap utazás+ Palin-Bázakerettye 33 km /szállás Palin/, 2. nap Palin-Zalakomár 33 km/szállás Palin/, 3. nap Zalakomár-Mesztegnyő 28 km+kedvesem összeszed és haza.

Jobb így sokkal, nem kell költözni, lehet futó hátizsákkal menni 2 napot. Hogy ez miért nem jutott eszembe hamarabb, én hülye.

Megtervezve, sirály lesz ,ok így jó. Másnap újratervezés:

4. változat:

1. nap utazás+ Palin-Zalakomár 33 km /szállás Palin/, 2. nap Palin-Bázakerettye 33 km /szállás Palin/, 3. nap Zalakomár-Mesztegnyő 28 km + kedvesem összeszed és haza.

Őőőőő. nézegettem hörpölin lapját, az a Palin-Bázakerettye nem egyszerű a 8 dombjával. Utazás után kevés lesz az idő rá. Megcserélem a két napot, így utazás után, a kicsit könnyebb terepre elég lesz az idő. Másnap korán indulva elérhető a busz Bázakerettyén. Hogy ez miért nem jutott eszembe hamarabb, én hülye.

Megtervezve, sirály lesz ,ok így jó. Másnap újratervezés:

5. változat:

1. nap utazás+ Zalakomár-Palin 33 km /szállás Palin/, 2. nap Palin-Bázakerettye 33 km /szállás Palin/, 3. nap Zalakomár-Mesztegnyő 28 km + kedvesem összeszed és haza.

Megáll a vonat Zalakomárban. Inkább leszállunk ott, onnan megyünk Palinra, nyerünk egy csomó időt, és kevesebbet kell utazni. Hogy ez miért nem jutott eszembe hamarabb, én hülye.

Megtervezve, sirály lesz ,ok így jó. Másnap újratervezés:

6. változat:

1. nap utazás+ Zalakomár-Palin 33 km /szállás Palin/, 2. nap Bázakerettye-Palin 33 km /szállás Palin/, 3. nap Zalakomár-Mesztegnyő 28 km + kedvesem összeszed és haza.

Ha reggel buszozunk setétben Bázakerettyére, akkor nem kell félni, hogy lekéssük az esti buszt ugyanott. Hogy ez miért nem jutott eszembe hamarabb, én hülye.

Megtervezve, sirály lesz ,ok így jó. Egyelőre....

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diszpintyekakeken.blog.hu/api/trackback/id/tr8213572261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása