A Kékkör bejárásának története

Évek a kéken

Évek a kéken

Helyi Idegenvezetők találkozása

2018. március 11. - Fődíszpinty

Sikerült felvenni a kapcsolatot Nikl Gáborral, és megejthettük az első HI találkozót. Nagy örömöt okozott találkozni Vele, és kedves túratársával. Ha minden jól megy találkozunk az OKT Dorog környéki szakaszán. Azt kijelenthetem, bárcsak én is ennyit tudnék mesélni szűkebb pátriámról, mint amennyi ő mesélt. Nagyon élvezetes és tanulságos volt. Pont ilyen találkozásokra vártam a HI keretében. Köszönöm Gábor.

img_20180311_111828.jpg

Stílusgyakorlatok:

1.

A tavaszi nap  sugarai már kicsalogatták a barlangjukból az első egyedeket. Ez akár összetűzésekhez is vezethetett volna, ha a területet birtokló hímek vetélytársként tekintettek volna az idetévedő két másik hímre. Szerencsére ennél a fajnál ez ritka, itt is megfigyelhettük a kölcsönös udvarias üdvözlés jeleit, mint integetés, a mellső végtagok összeérintése, innivalóval való kölcsönös kínálgatás. A területen élő két példány egy szakaszon el is kísérte a vándorló hímeket. 

2.

A delegációk hamar átestek kölcsönös üdvözlés is ismerkedés ceremóniáján. Az ilyenkor szokásos koccintgatás elmaradhatatlan szertartása után a két vezető jó hangulatú, kötetlen megbeszélésen áttekintette a mozgalom múltját, jelenét, és felvázolta a jövőjét. Egyetértettek abban, hogy a fejlődés töretlenségével a hasonló imperialista kezdeményezések is legyőzhetők. A felek felvázolták a következő találkozás lehetséges forgatókönyvét is. 

3.

Idegenek támadták meg a DDK mesztegnyői szakaszát. Reggel két sárszínben pompázó humanoid jeleket viselő egyed halad a fenti szakaszon. Távolról megfigyelte őket egy Helyi Idegenvezető és kísérője. Vakmerően megközelítették az idegen faj képviselőit. Szerencsére a találkozás nem fordult fajok háborújává, sőt úgy tűnik az első kapcsolatfelvételt akár további találkozó is követheti. NEM VAGYUNK EGYEDŰL!

4.

Figyelem migránsok!!!

5.

Figyelem nem migránsok!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diszpintyekakeken.blog.hu/api/trackback/id/tr9513724578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása