A Kékkör bejárásának története

Évek a kéken

Évek a kéken

Közjáték 4. Nosztalgia

2017. november 24. - Fődíszpinty

Két nosztalgikus, elmélázásra okot adó emlék.

Az első:

Igazából a filmen kívül, a Balu barátom volt akitől az inspirációt  kaptam. Ő pecsételés nélkül, hiszen kerékpárral nem szabályos, de végigtekerte a kéket 6 nap alatt. Ahogy mesélte, egy váltás ruha szálláskeresgélés ott ahol az este érte, szétvágott turistatérképek. Most ahogy együtt túráztunk, sok-sok emlék jutott eszébe. Az ő füzetéből fotóztam ki néhány oldalt, amikor idén megmutatta. Gyakorlatilag kordokumentum értékű füzet.

old_kek.jpg

 

old_mtsz.jpg

old_szoci.jpg

old_gyerekek.jpg

old_koszeg.jpg

old_gerecse.jpg

Felhívom a figyelmet a térképhibára. Pusztamarót helyett Pilismarót. Ha valaki ezt komolyan vette szép kanyart csinált :)

Lent a kezdő szakaszom régen.

old_dorog.jpg

old_aggtelek.jpg

A befejező szakaszom régen.

A második.

Saját füzetemből pár begyűjtött aláírás. Mindig különleges élmény volt beszélgetni kékező társakkal. De a lentiek különösen emlékezetesek voltak.

beirasok.jpg

 Ha esetleg valaki ismer valakit, vagy megismeri magát...ne tartsa vissza :)

A bejegyzés trackback címe:

https://diszpintyekakeken.blog.hu/api/trackback/id/tr4913346381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása