A Kékkör bejárásának története

Évek a kéken

Évek a kéken

AK 0. túra

2018. január 18. - Fődíszpinty

Lassan hétfő és elkezdem végre. Heyjoe szerint a köröm 53%-on áll, de már nem sokáig :) Már nagyon várom. Tegnap felvétel nyertem az AK csoportba is a facen, Így már teljes a kék csoport gyűjteményem. :)

Szeretném ha sikerülne ezeket a túrákat jól dokumentálva megőrizni itt a blogon. Igyekszem fényképezni, igaz csak telefonnal. A helyes pecsételés alap. Szerintem sokat fogok futni-kocogni. Kíváncsi vagyok milyen meglepetéseket tartogat számomra az Alföld. Remélem kapok néhány jó tanácsot a túratársaktól, és bízom benne találkozom is némelyikkel. 

 Bejegyzésem a facen:

Üdvözlök mindenkit. Nekem az Alföld szűz terület. Hétfőn kezdem a Vekeri-tó-Bánk-Halápi csárda közötti résszel. Valamit érdemes tudnom erről a részről? Kószáló kutyusok, esetleg jegesmedvék, nyakig érő sár? Esetleg különösen meredek kaptatók? Segítsetek kis tudatlan Fődíszpintynek.

A bejegyzés trackback címe:

https://diszpintyekakeken.blog.hu/api/trackback/id/tr8513585139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása